jQuery UI Datepicker - Show week of the year jQuery UI Datepicker - Show week of the year

Login:    Vision


Ett Event eller en Aktivitet kan vara allt från ungdomar som vill göra ng på sin fritid, ett kompis gäng som vill spela lite Paintboll, till ett stort företag som vill ha konferans med segling och aktiviteter. Vi på VärmdöEvent jobbar med upplevelser för ALLA typer av kunder.

Vi har just byggt en häftig skogs Paintboll bana vid fina Norrova Golfklubb. Närheten till vatten gör att vi även kan arrangera Båt aktivieter kopplade både till Paintboll och Team Building Events.

Vi kommer konstant sträva efter att utvecklas genom att vara lyhörda och att hela tiden lyssna till våra kunders behov. Att skräddarsy ett Event eller Happening för ett företag eller grupp med privatpersoner är en utmaning, men genom vår service inriktade inställning och erfarenhet, så tror vi att vi kan sy ihop det bäst evenemanget för just ER.

På denna sida kan Ni se exempel på utförda Events och Aktiviteter samt alternativ som vi erbjuder. Vi lär oss dagligen och gillar utmaningar, så kontakta oss och berätta Ert behov, så ska vi göra allt vi kan för att se till att tillgodose det.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare info och offert.

Mvh,

Team VärmdöEvent


Värmdö Event
Jimmy Thulin
070-453 52 83
info@varmdoevent.se